Bra att veta.

Bra att veta.

Ava-Resor har av Kammarkollegiet krävda resegaranti.

Det är Researrangörens rätt att ställa in resan

om det är för få anmälda deltagare till resan. Om så sker så kommer inställningen av resan att meddelas via brev-eller
telefonledes 14 dagar före avresan. 
Efter att resan blivit inställd kommer vi att omedelbart återbetala resan till kunden eller erbjuda en annan tidpunkt för resan.

Avbokning:
Avbokning gällande sparesor eller kryssningar från kundens sida sker senast 14 dagar innan avresedagen. Om avresa sker under helgen så gäller senaste abokning vardagen innan den 14e dagen senast kl.16.00. Där efter behöver kunden ett läkarintyg för att kunna få återbetalning via sitt försäkringsbolag. Kolla upp villkoren på er egen försäkring. 
 
*Avbokning på hotellpaket med Tallink Silja har andra villkor. Tex Riga City resa eller Wellnes resan till Tallinn. Kontakta mig för mer info.
  
Pass:
Giltigt pass eller EU-idkort krävs för resor till de Baltiska länderna.  


Försäkringar:
Vi rekommenderar att resenären kontrollerar sin försäkring/avbeställningsskydd i god tid
före avresan.
Avbeställningsskydd går INTE att köpa hos arrangören varför vi rekommenderar att resenären tecknar en försäkring som ersätter t.ex.ett akut sjukdomsfall.  
Många banker har förhandlat gratis avbeställningsskydd för sina kunder om resan betalas via internetbank- kontrollera med din bank.
 
Det europeiska sjukförsäkringskortet:
Det är bra att ha med sig det europeiska sjukförsäkringskortet under resan. Detta kort beställs av försäkringskassan och är gratis. 
Innehavaren av kortet har rätt att få medicinsk nödvändig vård t.ex. i balttikum för samma kostnad som de baltiska invånarna.

Anslutningsbussar:
Du kan boka biljetter till Viking Lines och Tallink Silja Lines anslutningsbussar via oss. De som åker via Stockholm med tåg eller annan buss kan gå in och boka buss från cityterminalen till värtahamnen på www.batbussarna.se. Väldigt smidigt och bekvämt.

Vi reserverar oss för eventuella fel i text-informationen och förbehåller oss rätten till förändringar.

Ava-resor har av Kammarkollegiet krävda resegaranti.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.01 | 20:50

Skrev nyss och förfrågan 8.2 gällde Estonia Medical Spa & Hotel, såg inte att det var samma datum och ett annat högre pris på ett annat Spa Hotel i Pärnu

...
15.01 | 20:42

Hej,vill gärna åka på 9 dagars SPA resa till Pärnu 8-16.2. Vet inte förrän fredag om min vän kan följa med.Hur mycket extra kostar det om jag åker själv ?

...
23.12 | 13:00

Hej Nina. Jag kan inte se din mailadress så att jag kan svara dig om resorna. Har mer info än vad som får plats här. Maila gärna mig så jag kan svara.

...
23.12 | 12:38

Hej! Vi är två kvinnor som önskar veta mer om 9-dagars Spa i Pärnu 21-29 mars 2020. Vi har läst i en tidning att resan 9 dagar skulle kosta 4790 kr per person.

...
Du gillar den här sidan